LÆR LIDT OM

Once Upon a Time

Vores escape rooms er mystery rooms, breakout rooms, live escape games, puzzle rooms, riddle rooms. Kært barn har mange navne. Men det er i bund og grund det samme. Du har en rum tid til at slippe ud af et rum ved at løse mysterier og gåder, sammen. 

Once Upon a Time er det perfekte sted at starte sin polterabend, tage sine kolleger med til en fyraftensøl eller bare have en fantastisk tid med sine nærmeste imens man er omgivet af mystik, eventyr og spænding. Vi har 1 escape room hos Once Upon a Time. Det hedder “Alice’s Escape From Wonderland” hvor I skal opklare Alices forsvinden i eventyrland. Der er dog også flere på vej…

Hvad gør vi bedre end de andre?

Vi er ikke bedre end de andre. Og de andre er ikke bedre end os. Det er personlig smag. Nogen vil finde vores escape rooms for fjollede eller for svære, mens andre vil mene at det er de bedste oplevelser de har fået i lang tid. 
Vi prøver altid at sigte efter at være de bedste, mest finurlige, logiske, udfordrende og ikke mindst et af de billigste af alle escape rooms i København og omegn.

Det der gør vores Escape Room specielt er derudover at vi har specialiseret os for det eventyrlige. Vores lokaler er omhyggeligt udsmykket med eventyret i højsædet. Vi elsker eventyr. Og det vil I også opleve når I besøger os.

Historien og stemningen er altafgørende

Vi har en overordnet regel når vi designer vores escape rooms. Og det er historien. Vi gør os enormt umage med at holde vores gæster i illusionen om at de er afskåret fra virkeligheden og at det rum de bevæger sig i, er virkeligt. Derfor vil der altid være en mening med gåderne som personerne i historien har lavet. Der vil ikke være en smartphone gåde i en eventyrskov eller andre remedier og gåder, som ikke giver mening i universet. Derved bliver historien fortalt som var den ægte. Og nogengange er det ikke kun egen fiktion. Ofte er vores gåder og rum blevet inspireret af nogle forfatteres fiktion. Men altid med det eventyrlige, legen og spændingen i højsæde.

Hvad er et escape room egentlig?

Et escape rooms formål ligger lidt i navnet. Bliv spærret inde, eller bryd ind i et rum og løs opgaverne inden tiden er gået.

Det er en fantastisk oplevelse for venner, familie og kolleger. Enten til polterabend, fødselsdage, teambuilding eller bare en god aften ude med venner. Vi vil gøre vores ypperste til at give jer en enestående oplevelse i hjertet af København. 

Er det ikke lidt dyrt?

Tjo, det kan man måske umiddelbart være fristet til at sige. Men hos os vil I få en oplevelse I ikke kan få andre steder. I får ikke kun en unik escape spil oplevelse, men også hele oplevelsen før og efter spillet. Vores ansatte er ikke kun gamemastere. De er skuespillere og service minded, så jeres tid hos os bliver med 100% fokus på jer og I kan selv være med til at forme jeres oplevelse sammen med os. Og vi lover jer at det bliver en fantastisk rejse vi tager på sammen.